Een tweedehands horloge kopen

Slimme Horloge, Appel, Pols, Polshorloge

Solar-horloges hebben een reflecterende behuizing die licht- en satellietsignalen blokkeert; het licht wordt gereflecteerd op een spiegel van waaruit het wordt gefocust, de beweging van het glijden is niet afhankelijk van een batterij of elektronisch apparaat. De enige back-up voor een horloge op zonne-energie is dat de wijzerplaat meestal wordt beschermd door een laag saffier en de wijzers meestal worden beschermd door sectormarkeringen.

Het automatische horloge heeft een bewegende kop die vrij ronddraait en de wijzers geleidt. Dit wordt aangedreven door een opwindveer en is meestal niet gecertificeerd, maar het is minder duur dan een echt mechanisch horloge.

Er zijn vele andere soorten automatische horloges: Mission type, zakhorloges, dress watches, sporthorloges en dressuurwerken. Het missietype heeft wijzerplaten in militaire stijl en is bedoeld voor woestijn- of gevechtswonden. Het zakhorloge is sportief vormgegeven en heeft de vorm van een pen. Het sporthorloge is als een fiets- of trekkinghorloge. De dresswatch is als een bruiloftsuurwerk en het pronkt met uw elegantie en klasse aan gasten.

Alle horloges zijn ingedeeld in top, klassiek, klassiek retro, modern en eigentijds. De bovenkant wordt gebruikt voor het beschrijven van horloges die klassiekers zijn; het zijn klassieke horloges. De klassieke horloges worden gedragen door beroemdheden en worden als zeer waardevol beschouwd. De moderne horloges daarentegen staan ​​bekend als retro horloges. Ze zijn gebouwd om er oud uit te zien, maar zijn uitgerust met moderne technologie. Een eigentijds horloge zou donkerder zijn en zou ook een eigentijdse roestvrijstalen kast en armband hebben.

Horloges die zijn gemaakt van roestvrij staal staan ​​bekend als automatische horloges en als je een automatisch horloge in je garderobe hebt ingebouwd, kun je het beste ervoor zorgen dat je authentieke horloges koopt. Uurwerken van topkwaliteit kopen mag niet tegen elke prijs gebeuren. Er zijn verschillende dealers op de markt die authentieke horloges tegen lagere prijzen verkopen. Maar dan begint het probleem van tweedehands horloges. Zelfs als u een echt horloge koopt, weet u niet zeker of het echt origineel is of niet.

Als het gaat om tweedehands horloges, is the sky the limit. Veel dealers van tweedehands horloges delen straffen uit voor het trotseren van de vervangende inkomenstarieven. Of het uurwerk nu 100 jaar oud is of slechts 5 jaar oud, het is zeker geen goed idee om een ​​tweedehands horloge te kopen. Maar niet alles wordt zo verkocht.

Het is niet eenvoudig om te zien of het uurwerk nep of echt is. Als je een vriend hebt die ook een kwartsexpert is, moet je hem wat vragen stellen. Overweeg de vorm en grootte van het uurwerk voordat u het uurwerk koopt. Zijn de kristallen helder en krasvrij? Zijn er putjes, krassen of cirkelvormige kuiltjes op het kristal? Maakt de kast van het horloge iets uit? Als u ervan overtuigd bent dat het uurwerk echt is, dan is het horloge origineel.