7 tips om lichter te roken

Elektrische aansteker

Dit is misschien wel een van de belangrijkste tips bij het roken van een elektrische aansteker. Voordat u uw sigaret aansteekt, moet u er zeker van zijn dat u hem nodig heeft. Als u niet in de stemming bent om te roken, steek hem dan alleen aan als u er echt zin in hebt. U zult verbaasd zijn te weten dat u minder rookt als u niet in de stemming bent. Als u uw sigaret opsteekt wanneer u lui bent, dan zult u veel trekjes nemen. Zorg er dus voor dat u uw sigaret alleen opsteekt wanneer u hem nodig heeft. Dit zal u helpen om uw geld en tijd te besparen.

Doe lucifers in een luchtdicht bakje

Dit is een makkelijke en effectieve tip die je moet weten. Voordat u uw sigaret aansteekt, doet u de lucifers in een luchtdicht bakje. Wanneer u geen sigaret nodig heeft, kunt u deze lucifers gebruiken om uw sigaret aan te steken. Nu kun je niet zeggen dat je deze lucifers hebt verbruikt. Maar wat als u deze lucifers in een luchtdichte verpakking hebt gedaan en u bent zich er niet van bewust. Dus, op deze manier kunt u ook wat geld besparen.

Stokjes zijn niet voor iedereen, probeer andere opties.

Als je een stokjesroker bent, dan is deze tip voor jou. Sticks of roll-your-own sigaretten zijn niet voor iedereen weggelegd. Het kost veel tijd om ze klaar te maken en ze zijn ook nog eens erg duur. Als jij een van die mensen bent die geen rolletjes kan consumeren en toch een sigaret moet roken, dan kun je wat andere opties uitproberen. U kunt een aantal van de in dit artikel genoemde technieken uitproberen. U kunt ook de onderstaande techniek uitproberen.

Conclusie.

We hopen dat u de manieren om lichter te roken heeft kunnen leren. Deze tips zijn speciaal voor die mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor het aansteken van hun sigaret. U zult blij zijn te weten dat veel bedrijven aanstekers aanbieden die nicotinevrij zijn. U kunt ook e-sigaretten gebruiken, omdat die geen rook produceren. Als u een roker bent die niet graag sigaretten aansteekt, dan zijn er vele opties die u kunt proberen. U kunt vaping of vaping liquids proberen. U kunt ook gaan voor e-sigaretten die geen geur of vuur produceren. Dus, het maakt niet uit wat voor soort rookgewoonten je hebt, er is altijd een oplossing voor u beschikbaar.